Vélemények Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies és termékinformációk

Terméknév: Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies Úszódressz Speedo

Termékleírás: Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies This Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies is intended for elite swimmers and serious competitors, this unique Fastskin³ Racing system, when used as a whole reduces full body passive drag by 16.6%, with an improvement in starts and turns of up to 3%. > Triathlon Suit > Racer Back > Open Back > Back Knee Skin > Armhole Entry System > Speedo Branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies mert kedvező ár 53 372 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Úszódressz.

Reviews Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies
Termék felülvizsgálata Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Speedo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies Speedo

További termékképek, részletesebb leírások Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Speedo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 53 372 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Speedo
- code EAN 2976331501715
- a termék kategóriában van Úszódressz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies Úszódressz
53 372 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Úszódressz Speedo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Speedo Super Elite Fastskin Triathlon Suit Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Speedo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2976331501715 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Úszódressz - További termékek megtekintése