Vélemények Speedo Swimsuit Ladies és termékinformációk

Terméknév: Speedo Swimsuit Ladies Egyrészes Speedo

Termékleírás: Speedo Swimsuit Ladies The Speedo Swimsuit offers a comfortable fit thanks to the stretch construction that follows the natural contours of the body for a close and secure feel. This ladies swimsuit also benefits from flatlock seams to reduce the chance of irritation - finished with bow detailing and an all over print for a simple yet stylish look. > Ladies swimsuit > Stretch construction > Flatlock seams > Bow detailing > All over print > Open back > Speedo branding > 80% nylon, 20% polyamide > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Speedo Swimsuit Ladies mert kedvező ár 12 689 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyrészes.

Reviews Speedo Swimsuit Ladies
Termék felülvizsgálata Speedo Swimsuit Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Speedo Swimsuit Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Speedo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Speedo Swimsuit Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Speedo Swimsuit Ladies Speedo

További termékképek, részletesebb leírások Speedo Swimsuit Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Speedo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 689 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Speedo
- code EAN 2976192150121
- a termék kategóriában van Egyrészes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Speedo Swimsuit Ladies Egyrészes
12 689 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Egyrészes Speedo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Speedo Swimsuit Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Speedo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2976192150121 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyrészes - További termékek megtekintése