Vélemények Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm és termékinformációk

Terméknév: Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm Gyermek fürdőlepedők és poncsók Jerry Fabrics

Termékleírás: Ajándékozza meg gyermekeit a maximális komfortérzettel ezzel a kellemes frottír törölközővel, amely kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Kellemes hangulatot biztosít, gyermekei pedig biztosan értékelni fogják a forró nyári napokon, amelyet a vízparton töltenek. A törölköző a nyaralás során is nagyszerű társnak bizonyul, de otthon a fürdőszobában is örömöt szerez. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm mert kedvező ár 2 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek fürdőlepedők és poncsók.

Reviews Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm
Termék felülvizsgálata Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jerry Fabrics vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm Jerry Fabrics

További termékképek, részletesebb leírások Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Jerry Fabrics, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jerry Fabrics
- code EAN 8592753013410
- a termék kategóriában van Gyermek fürdőlepedők és poncsók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm Gyermek fürdőlepedők és poncsók
2 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek fürdőlepedők és poncsók Jerry Fabrics

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Spiderman moon törölköző, 70 x 140 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jerry Fabrics), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592753013410 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek fürdőlepedők és poncsók - További termékek megtekintése