Vélemények Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop és termékinformációk

Terméknév: Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop Felmosók Spontex

Termékleírás: A rojtos felmosó mop  és vödör kompakt takarító készlet alkalmas minden tipusú padló tisztítására. A kicsavarás a vödörben lévő két szinten alapszik, melynél az alsó kicsavarás a mop benedvesítésére szolgál, míg a felső szint annak kicsavarását segíti elő. A rotációs rendszer könnyen használható, biztosítja a mop hatékony kicsavarását a megfelelő nedvességhez, a tökéletes felmosás érdekében. A csavaró rotációját a felmosó nyelének föl-le való mozgatásával biztosítja, az azon található fogantyú segítségével. A kicsavarás után a felmosófej automatikusan lecsukódik a kiinduló pozícióba, az azonnali felmosás érdekében. Biztosan értékelni fogja, hogy kezei nem érintkeznek a vízzel. Ezzel a kitűnő moppal padlója nagyobb erőfeszítések nélkül is mindig tiszta lesz. Műszaki paraméterek: méretek: (M × SZ × V) 25 × 35 × 35 cm a vödör űrtartalma: 6 l - az ajánlott vízmennyiség a  MAX jelzésig A csomag tartalma: vödör rojtos felmosó mop nyéllel 1 ingyenes tartalék felmosófej ajándékba... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop mert kedvező ár 7 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Felmosók.

Reviews Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop
Termék felülvizsgálata Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Spontex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop Spontex

További termékképek, részletesebb leírások Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Spontex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Spontex
- code EAN 9001378502760
- a termék kategóriában van Felmosók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop Felmosók
7 995 Ft
Az áruk elérhetősége
28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Felmosók Spontex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Spontex Full Action System Plus rojtos felmosó mop) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Spontex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 9001378502760 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Felmosók - További termékek megtekintése