Vélemények SportFX Mesh Panel Bra és termékinformációk

Terméknév: SportFX Mesh Panel Bra Modern és elegáns ruha SportFX

Termékleírás: SportFX Mesh Panel Bra Look insane whilst getting those gains, in the SportFX Mesh Panel Bra. This medium impact sports bra is ideal for weight training, spin and dancing, designed with a high scoop neckline, removable padded cups and elasticated chest band. The mesh panelling creates ventilation and a fashion-forward fix to your workout wear. Others will be sure to witness your fitness and envy your style. > Sports bra > High scoop neckline > Elasticated chest band > Padded cups (removable) > Designed for medium impact > Ideal for weight training, spin and dancing > Mesh panelling > SportFX branding > 90% Polyamide 10% Elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék SportFX Mesh Panel Bra mert kedvező ár 7 377 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews SportFX Mesh Panel Bra
Termék felülvizsgálata SportFX Mesh Panel Bra

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SportFX Mesh Panel Bra -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából SportFX vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SportFX Mesh Panel Bra és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SportFX Mesh Panel Bra SportFX

További termékképek, részletesebb leírások SportFX Mesh Panel Bra és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu SportFX, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 377 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó SportFX
- code EAN 2341229012701
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SportFX Mesh Panel Bra Modern és elegáns ruha
7 377 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha SportFX

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SportFX Mesh Panel Bra) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (SportFX), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2341229012701 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése