Vélemények Star Novelty 5 Pack Socks Infants és termékinformációk

Terméknév: Star Novelty 5 Pack Socks Infants Modern és elegáns ruha Star

Termékleírás: Star Novelty 5 Pack Socks Infants The Kids Star Novelty 5 Pack Socks are perfect for everyday wear thanks to the cute animal face detail along with an elasticated and ribbed trim to the opening for a comfortable fit. > Kids socks > Pack of 5 > Animal face detail > Elasticated and ribbed trim > 54% cotton 21% polyester 23% nylon 2% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Star Novelty 5 Pack Socks Infants mert kedvező ár 3 334 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Star Novelty 5 Pack Socks Infants
Termék felülvizsgálata Star Novelty 5 Pack Socks Infants

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Star Novelty 5 Pack Socks Infants -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Star vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Star Novelty 5 Pack Socks Infants és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Star Novelty 5 Pack Socks Infants Star

További termékképek, részletesebb leírások Star Novelty 5 Pack Socks Infants és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Star, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 334 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Star
- code EAN 2418061910202
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Star Novelty 5 Pack Socks Infants Modern és elegáns ruha
3 334 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Star

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Star Novelty 5 Pack Socks Infants) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Star), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2418061910202 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése