Vélemények StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő és termékinformációk

Terméknév: StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő Öntapadó órák StarDeco

Termékleírás: Modern öntapadós óra, vastag, feltűnő, fekete csíkokkal számok helyett, így képzelése szerint ragaszthatja fel a falra, ezáltal egy szokatlan és modern belteret kaphat.Az óraszerkezetet  kampóval lehet a falra rögzíteni. Az óra nem csak praktikus, de elsősorban dizájnos kiegészítő a beltérbe. Az óra matt színű, a vonalak 20 cm nagyok. Az óraszerkezet átmérője 10 cm. Az óraszerkezet 1 darab AA 1,5 V-os elemmel működtethető, mely nem tartozéka a csomagnak.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő mert kedvező ár 4 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Öntapadó órák.

Reviews StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő
Termék felülvizsgálata StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából StarDeco vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő StarDeco

További termékképek, részletesebb leírások StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu StarDeco, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó StarDeco
- code EAN 8595571207337
- a termék kategóriában van Öntapadó órák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő Öntapadó órák
4 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Öntapadó órák StarDeco

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (StarDeco falióra fekete 60 cm átmérő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (StarDeco), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595571207337 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Öntapadó órák - További termékek megtekintése