Vélemények StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm és termékinformációk

Terméknév: StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm Fém virágcserepek StarDeco

Termékleírás: Szerezze be ezt az eredeti pléh virágcserepet, mely egyszerűségének köszönhetően a benne lévő virágra helyezi a hangsúlyt! A virágcserép jó minőségű cinkelt pléhből készül, szürkésbarna színben, felirattal.Feldobhatja vele lakása berendezését, de kitűnő kiegészítő a teraszra vagy a kertbe is.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fém virágcserepek.

Reviews StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm
Termék felülvizsgálata StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából StarDeco vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm StarDeco

További termékképek, részletesebb leírások StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu StarDeco, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó StarDeco
- code EAN 8595571211976
- a termék kategóriában van Fém virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm Fém virágcserepek
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fém virágcserepek StarDeco

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (StarDeco pléh virágcserép szürke 225 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (StarDeco), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595571211976 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fém virágcserepek - További termékek megtekintése