Vélemények StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm és termékinformációk

Terméknév: StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm Fém virágcserepek StarDeco

Termékleírás:  Szerezze be ezt az eredeti pléh virágtartót, amely egyszrűségének köszönhetően kiemeli a virágok szépségét. A virágtartó minőségi cinkből készült, fehér színű alapon ezüst szívvel. Használhatja belterének újjáélesztéséhez, vagy mint kiegészítőt teraszára vagy a kertjébe. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fém virágcserepek.

Reviews StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm
Termék felülvizsgálata StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából StarDeco vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm StarDeco

További termékképek, részletesebb leírások StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu StarDeco, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó StarDeco
- code EAN 8595571211945
- a termék kategóriában van Fém virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm Fém virágcserepek
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
01.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fém virágcserepek StarDeco

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (StarDeco Pléh virágtartó fehér, 18 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (StarDeco), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595571211945 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fém virágcserepek - További termékek megtekintése