Vélemények Storm Narla Necklace és termékinformációk

Terméknév: Storm Narla Necklace Bizsutéria Storm

Termékleírás: Narla Necklace by Storm > Necklace > Lobster clasp fastening > Ball chain > Polished stainless steel > Rose gold plated > Small pendant detail > Comes in a small jewellery pouch > Storm branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Storm Narla Necklace mert kedvező ár 9 197 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bizsutéria.

Reviews Storm Narla Necklace
Termék felülvizsgálata Storm Narla Necklace

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Storm Narla Necklace -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Storm vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Storm Narla Necklace és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Storm Narla Necklace Storm

További termékképek, részletesebb leírások Storm Narla Necklace és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Storm, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 197 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Storm
- code EAN 2914327120007
- a termék kategóriában van Bizsutéria


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Storm Narla Necklace Bizsutéria
9 197 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Bizsutéria Storm

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Storm Narla Necklace) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Storm), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2914327120007 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bizsutéria - További termékek megtekintése