Vélemények SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm és termékinformációk

Terméknév: SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm Matrac védők Bellatex

Termékleírás:  SUPERABSORBENT új generációs matracvédő! Extrém nedvszívó képességű, 5-rétegű szövet, amely akár 2,5 liter folyadékot is felszív négyzetméterenként. A matracvédő szárítógépben történő szárításra is alkalmas. A SUPERABSORBENT matracvédő alkalmas otthoni, kórházi, idősek otthonában és szállodákban történő használatra egyaránt. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Matrac védők.

Reviews SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm
Termék felülvizsgálata SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325007830
- a termék kategóriában van Matrac védők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm Matrac védők
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
23.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Matrac védők Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SUPERABSORBENT matracvédő, fehér, 70 x 90 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325007830 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Matrac védők - További termékek megtekintése