Vélemények Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm és termékinformációk

Terméknév: Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm Dekorációs tároló dobozok Orion

Termékleírás: Praktikus fadoboz/faláda, amely minden háztartás hasznos kiegészítője. A napi dolgok, zöldség-gyümölcs kiváló tárolóeszköze. Modern megjelenésének köszönhetően minden beltér eredeti kialakítású kiegészítője. Biztosan értékelni fogja a 2 fület is, amely a termék könnyű szállíthatóságára szolgál. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm mert kedvező ár 3 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Dekorációs tároló dobozok.

Reviews Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm
Termék felülvizsgálata Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm Orion

További termékképek, részletesebb leírások Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381139483
- a termék kategóriában van Dekorációs tároló dobozok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm Dekorációs tároló dobozok
3 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Dekorációs tároló dobozok Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sweet Home fa tárolódoboz, 40 x 30 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381139483 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Dekorációs tároló dobozok - További termékek megtekintése