Vélemények Szappanadagoló nagy barna és termékinformációk

Terméknév: Szappanadagoló nagy barna Szappanadagolók

Termékleírás:  modern kialakításModern kialakítású szappanadagoló, fehér színben. Praktikus fürdőszoba kiegészítő. Rendelkezésükre áll ebben a kivitelben szappantartó, fogkefetartó, doboz és WC szett is.Anyag: porcelánSzín: barnaMéretek: magasság – 19 cm, szélesség – 5,5 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Szappanadagoló nagy barna mert kedvező ár 3 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szappanadagolók.

Reviews Szappanadagoló nagy barna
Termék felülvizsgálata Szappanadagoló nagy barna

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Szappanadagoló nagy barna -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Szappanadagoló nagy barna és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Szappanadagoló nagy barna

További termékképek, részletesebb leírások Szappanadagoló nagy barna és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 4004478158399
- a termék kategóriában van Szappanadagolók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Szappanadagoló nagy barna Szappanadagolók
3 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szappanadagolók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Szappanadagoló nagy barna) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4004478158399 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szappanadagolók - További termékek megtekintése