Vélemények Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm és termékinformációk

Terméknév: Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm Faliórák

Termékleírás:  Ha Ön is kedveli a dizájner és egyedi darabokat, ez az óra garantáltan elnyeri a tetszését. Libor Vláha tervező munkája és Nové Město nad Metují városában készült.   A számlap első osztályú tölgyfából készült, amely rendkívül tartó és kemény. A természetes tónus megőrzése érdekében az óra felületét lenolajjal kezelték. A mutatók elegáns arany színűek, amely nagyon jól illik a barna számlaphoz.   Az órát német elemes és ketyegő, UTS-típusú Quartz óramű vezérli. A megvásárolt darabhoz egy gyártási dátummal ellátott tanúsítványt is biztosítunk. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm mert kedvező ár 19 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Faliórák.

Reviews Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm
Termék felülvizsgálata Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm

További termékképek, részletesebb leírások Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8596300007419
- a termék kategóriában van Faliórák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm Faliórák
19 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Faliórák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Szellő tölgy falióra, barna, átmérő: 32,5 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596300007419 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Faliórák - További termékek megtekintése