Vélemények Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete és termékinformációk

Terméknév: Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete Egyéb auto-moto kiegészítők

Termékleírás: Szeretné, hogy mobilja autójában mindíg kéznél legyen? Vásárolja meg ezt a praktikus tartót, mely a szellőzőrácsba helyezhető a gumis hátsó részének segítségével.Állíthatóságának közönhetően mindenfále telefonra alkalmas, és 360 fokban forgatható.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete mert kedvező ár 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők.

Reviews Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete
Termék felülvizsgálata Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete

További termékképek, részletesebb leírások Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8718158674029
- a termék kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete Egyéb auto-moto kiegészítők
995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb auto-moto kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Szellőzőrácsba rögzíthető telefontartó, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8718158674029 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyéb auto-moto kiegészítők - További termékek megtekintése