Vélemények Szervező és varrókellékek készlet és termékinformációk

Terméknév: Szervező és varrókellékek készlet Buli és kellékek

Termékleírás:  Ez az összecsukható kompakt készlet 138 darabot tartalmaz és ideális gyors segítség, a ruhákat bármikor és bárhol meg tudja javítani. A praktikus szervezőnek köszönhetően minden szükséges eszközt bárhová magával vihet. A készlet tartalma: 24x cérnatekercs, 1x olló, 1x mérőszalag, 1x gyűszű, 1x cérnabefűző 24x tű egy dobozban, 8x fehér gomb 10 mm, 8x fehér gomb 12 mm, 8x fekete gomb 12 mm 6 pár horog és fűzőlyuk, 20x gombostű, 5x gyöngyház gombostű, 5x gombostű 20 mm, 5x gombostű 28 mm 4x horog szoknyára, 8x patent 6 mm, 6x patent 10 mm, 1x 3 fokozatú horog szett szoknyára 1x doboz ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Szervező és varrókellékek készlet mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Buli és kellékek.

Reviews Szervező és varrókellékek készlet
Termék felülvizsgálata Szervező és varrókellékek készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Szervező és varrókellékek készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Szervező és varrókellékek készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Szervező és varrókellékek készlet

További termékképek, részletesebb leírások Szervező és varrókellékek készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8711252923338
- a termék kategóriában van Buli és kellékek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Szervező és varrókellékek készlet Buli és kellékek
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Buli és kellékek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Szervező és varrókellékek készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8711252923338 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Buli és kellékek - További termékek megtekintése