Vélemények Szilikon tepsi és termékinformációk

Terméknév: Szilikon tepsi Szilikon edények Orion

Termékleírás: A szilikonos tepsinek köszönhetően most kevesebb zsiradékkal készítheti el kedvenc ételeit. Szilikonos formáink könnyűk, nem tapadnak és sülnek bennük oda az ételek, valamint nem nyelik el az ételek aromáját. -40 °C do +230 °C közt hőállók. Mosogatógépben tisztíthatók, könnyen tárolhatók. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Szilikon tepsi mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szilikon edények.

Reviews Szilikon tepsi
Termék felülvizsgálata Szilikon tepsi

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Szilikon tepsi -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Szilikon tepsi és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Szilikon tepsi Orion

További termékképek, részletesebb leírások Szilikon tepsi és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381039790
- a termék kategóriában van Szilikon edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Szilikon tepsi Szilikon edények
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szilikon edények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Szilikon tepsi) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381039790 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szilikon edények - További termékek megtekintése