Vélemények Szív kerámia aromalámpa, 12 cm és termékinformációk

Terméknév: Szív kerámia aromalámpa, 12 cm Aromalámpák és illó olajok

Termékleírás: Szerezze be Ön is ezt az eredeti és gyönyörű, szívecskés nyílásokkal rendelkező aromalámpát, amely felfrissíti otthona belső terét, miközben kellemes illattal látja el azt. Az aromalámpa használata során ügyeljen a biztonságra és rendszeresen töltse fel a vizet a tégelyben. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Szív kerámia aromalámpa, 12 cm mert kedvező ár 1 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Aromalámpák és illó olajok.

Reviews Szív kerámia aromalámpa, 12 cm
Termék felülvizsgálata Szív kerámia aromalámpa, 12 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Szív kerámia aromalámpa, 12 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Szív kerámia aromalámpa, 12 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Szív kerámia aromalámpa, 12 cm

További termékképek, részletesebb leírások Szív kerámia aromalámpa, 12 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595183285198
- a termék kategóriában van Aromalámpák és illó olajok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Szív kerámia aromalámpa, 12 cm Aromalámpák és illó olajok
1 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Aromalámpák és illó olajok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Szív kerámia aromalámpa, 12 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595183285198 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Aromalámpák és illó olajok - További termékek megtekintése