Vélemények Tábla tárolóládákkal 30 db és termékinformációk

Terméknév: Tábla tárolóládákkal 30 db Kézi szerszámok

Termékleírás: Felakasztható tábla tároló ládákhoz, mely lehetõvé teszi, hogy rendben tartsa szerszámait mûhelyében, vagy a garázsban. A felakasztható tábla minõségi mûanyagból készült, fekete színben, 30 narancsszínû ládával kiegészítve, három méretben. A ládák kivehetõek. A csomagolás nem tartalmazza a képen látható szerszámokat, és csavarokat. A tábla két részbõl áll. Ládák méretei (hossz x szélesség x magasság): 190x115x90mm (12 db),  150x100x70mm (8 db), 115x80x60mm (10 db)... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tábla tárolóládákkal 30 db mert kedvező ár 6 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kézi szerszámok.

Reviews Tábla tárolóládákkal 30 db
Termék felülvizsgálata Tábla tárolóládákkal 30 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tábla tárolóládákkal 30 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tábla tárolóládákkal 30 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tábla tárolóládákkal 30 db

További termékképek, részletesebb leírások Tábla tárolóládákkal 30 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197936086
- a termék kategóriában van Kézi szerszámok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tábla tárolóládákkal 30 db Kézi szerszámok
6 645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kézi szerszámok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tábla tárolóládákkal 30 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197936086 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kézi szerszámok - További termékek megtekintése