Vélemények Tarent acél postaláda, barna és termékinformációk

Terméknév: Tarent acél postaláda, barna Postaládák

Termékleírás:  Acélból készült postaláda, amely kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A postaláda készletben történő használatra is alkalmas. Zárral rendelkezik az illetéktelen behatolás ellen. A postaláda részét képezi két kulcs és a felszereléséhez szükséges alkatrészek.   A bedobó mérete: magasság: 2,1 cm szélesség: 33,4 cm  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tarent acél postaláda, barna mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Postaládák.

Reviews Tarent acél postaláda, barna
Termék felülvizsgálata Tarent acél postaláda, barna

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tarent acél postaláda, barna -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tarent acél postaláda, barna és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tarent acél postaláda, barna

További termékképek, részletesebb leírások Tarent acél postaláda, barna és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592218018646
- a termék kategóriában van Postaládák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tarent acél postaláda, barna Postaládák
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Postaládák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tarent acél postaláda, barna) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592218018646 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Postaládák - További termékek megtekintése