Vélemények Team Zip Hoody Infant és termékinformációk

Terméknév: Team Zip Hoody Infant Zipzáros melegítő felsők Team

Termékleírás: Rangers Infant Zip Hoody Let your little one show their team pride in this Rangers Infant Zip Hoody, crafted with a full front zip for easy wearing, ribbed waist and cuffs for a secure fit, two side pockets a hood and soft fleece inner for comfort and style - all finished with a Newcastle United team badge to the left of the chest. > Infant zip hoody > Full front zip with chin protector > Hooded > Long sleeves > Ribbed, elasticated hems > Soft fleece inner > Newcastle United team crest > 65% Polyester, 35% Cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Team Zip Hoody Infant mert kedvező ár 17 701 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zipzáros melegítő felsők.

Reviews Team Zip Hoody Infant
Termék felülvizsgálata Team Zip Hoody Infant

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Team Zip Hoody Infant -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Team vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Team Zip Hoody Infant és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Team Zip Hoody Infant Team

További termékképek, részletesebb leírások Team Zip Hoody Infant és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Team, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 701 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Team
- code EAN 2370586211557
- a termék kategóriában van Zipzáros melegítő felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Team Zip Hoody Infant Zipzáros melegítő felsők
17 701 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Zipzáros melegítő felsők Team

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Team Zip Hoody Infant) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Team), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2370586211557 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zipzáros melegítő felsők - További termékek megtekintése