Vélemények Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm és termékinformációk

Terméknév: Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm Gyermek órák

Termékleírás: Tegye varázslatossá gyermekei szobáját ezzel az aranyos, medve mintájú órával. Biztosan nagy örömet szerez vele számukra, egyúttal pedig gyönyörű dekorációs elemmé is válik. A csomagolás mérete 26 x 26 x 5 cm.   ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek órák.

Reviews Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm
Termék felülvizsgálata Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm

További termékképek, részletesebb leírások Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyermek órák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm Gyermek órák
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek órák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Teddy bear falióra, narancssárga, 26 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek órák - További termékek megtekintése