Vélemények Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete és termékinformációk

Terméknév: Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete Egyéb auto-moto kiegészítők

Termékleírás:  Praktikus telefon és GPS tartó, amelyet az autórádiójának CD nyílásába helyezhet. A tartószӧgek széles kӧrben beállíthatóak, telefonja szélességében és magasságában is a kellő szӧgben rӧgzíthető. A tartót egyszerű a CD nyílásba csatlakoztathatja, és a rӧgzítő csavarral telepíthető. A hagyományos autórádiók esetében a CD lejátszó és a rádio használható marad. A CD kivételénél és behelyezésénél szükséges a tartó eltávolítása. A tartó kӧzepén található gomb (PUSH) segítségével állítható be a karok szélessége. Technikaijellemzők: beállítható tartószӧg: 360° belső magasság: 12 - 15 cm külső magasság: 6 - 8,5 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete mert kedvező ár 3 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők.

Reviews Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete
Termék felülvizsgálata Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete

További termékképek, részletesebb leírások Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591686062274
- a termék kategóriában van Egyéb auto-moto kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete Egyéb auto-moto kiegészítők
3 195 Ft
Az áruk elérhetősége
22.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb auto-moto kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Telefon/GPS tartó a CD nyílásba, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591686062274 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyéb auto-moto kiegészítők - További termékek megtekintése