Vélemények Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg és termékinformációk

Terméknév: Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg Gyermek szőnyeg

Termékleírás: Bizonyára Ön is egyetért velünk, hogy az állatkák a legnépszerűbb kedvencek a legkisebbek számára. Ezzel a szőnyeggel az Ön gyermekének is egy kis farmja lehet, ráadásul beragyogja ez egész gyerekszobát. A Jenny szőnyeg fiúk és lányok számára is alkalmas. Vidám színekben tündököl, és garantáltan nincs olyan gyermek, melynek nem csalna mosolyt az arcára. A szőnyeg minőségi poliészterből készült. A szőnyeg három rétegből áll. Az alapréteg nemez, melyen fékony habréteg van. A fedőrétege poliészter anyag, mely puha, kellemes tapintású. A szőnyeg előnye az élénk és állandó színei. Alsó oldala csúszásgátlóval van ellátva, így tökéletesen tapad a padlóhoz.A poliészter könnyú és puha, ezért kiegészítő alapanyagként használják a szőnyeggyártásban. A polieszter szőnyegek alkalmasak a háztartásba, és kevésbé igénybevett üzlethelységekbe is. A polieszter szőnyegek ellenállnak a  vízben oldódó foltoknak, nem szívják magukba a folyadékot, ellenállóak, nem deformálódnak és színei állandóak.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg mert kedvező ár 8 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek szőnyeg.

Reviews Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg
Termék felülvizsgálata Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg

További termékképek, részletesebb leírások Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyermek szőnyeg


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg Gyermek szőnyeg
8 595 Ft
Az áruk elérhetősége
29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek szőnyeg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tempo Kondela Jenny zvířecí farma gyerek szőnyeg) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek szőnyeg - További termékek megtekintése