Vélemények Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet és termékinformációk

Terméknév: Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet Gyermek étkészletek Tescoma

Termékleírás: Vidám terítékkel az étvágy is nagyobb lesz. Szerezze be gyermekének azt a minőségi porcelán gyerek étkészletet. 4 éves kortól ajánlott, használhatja mikrohulámú sütőben, és mosogatógépbe tisztítható. A keszlet tartalma: lapos tányér átmérő 21 cm mély tányér átmérő 15 cm bögre átmérő 8 cm, magasség 8 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet mert kedvező ár 6 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek étkészletek.

Reviews Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet
Termék felülvizsgálata Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028448337
- a termék kategóriában van Gyermek étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma  BAMBINI Autók gyerek étkészlet Gyermek étkészletek
6 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek étkészletek Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma BAMBINI Autók gyerek étkészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028448337 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.