Vélemények Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet és termékinformációk

Terméknév: Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet Étkészletek Tescoma

Termékleírás: Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet. Minőségi evőeszközök mindennapos használatra, klasszikus kivitelezésben. Az evőeszközök minőségi rozsdamentes acélból készültek, így hosszú éllettartamúak. 3 év garancia. A készlet tartalma: 6x kés 21 cm 6x villa 19 cm 6x evőkanál 19 cm 6x teáskanál 13 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet mert kedvező ár 12 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Étkészletek.

Reviews Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet
Termék felülvizsgálata Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028429121
- a termék kategóriában van Étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet Étkészletek
12 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Étkészletek Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma BANQUET 24 db-os evőeszköz készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028429121 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Étkészletek - További termékek megtekintése