Vélemények Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db és termékinformációk

Terméknév: Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db Borospoharak Tescoma

Termékleírás: Tescoma CHARLIE 6 darabos fehérboros pohár készlet. Kiváló fehér borok felszolgására. Első osztályú kristályüvegből készült, edzett élekkel. A poharak nagy mértékben ellenállóak, alkalmasak a háztartásokba, borospincékbe és éttermekbe. Mosogatógépben való mosáshoz az üvegek mosására való program javasolt. 3 év garancia. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Borospoharak.

Reviews Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db
Termék felülvizsgálata Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028440874
- a termék kategóriában van Borospoharak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db Borospoharak
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Borospoharak Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma CHARLIE fehérboros pohár 6 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028440874 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Borospoharak - További termékek megtekintése