Vélemények Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml és termékinformációk

Terméknév: Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml Cukortartók Tescoma

Termékleírás: A Tescoma CLUB cukoradagoló alkalmas háztartások és vendéglátó-ipari egységek számára egyaránt. Elsőosztályú rozsdamentes acélból és üvegből készült. 5 év jótállás.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml mert kedvező ár 1 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Cukortartók.

Reviews Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml
Termék felülvizsgálata Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028422085
- a termék kategóriában van Cukortartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml Cukortartók
1 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Cukortartók Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma CLUB cukoradagoló 225 ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028422085 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Cukortartók - További termékek megtekintése