Vélemények Tescoma Delícia tésztagép és termékinformációk

Terméknév: Tescoma Delícia tésztagép Konyhai darálók Tescoma

Termékleírás: A tésztagép alkalmas friss házitészták, tagliolini, fettuccine, lasagne és házi metéltek egyszerű és gyors készítésére. A szerkezet sima nyújtóhengerei pillanatok alatt készítik a szükséges vastagságú tésztalapokat (pl. lasagne esetén), a vágóhengerek pedig gyorsan vágják a kívánt vastagságúra tésztájukat, így egyszerűen készíthetnek vékony tagliolint, vastag fetuccinet vagy épp cérnametéltet. A tésztagép masszív és ellenálló, a munkalaphoz nagy fémkapoccsal szilárdan rögzíthető, melynek köszönhetően a szerkezet tökéletesen stabil. A csomagolás tartalmazza a részletes használati utasítást, mely tömérdek remek receptet tartalmaz házi tészták és metéltek készítéséhez, melyeket már szakácsaink is kipróbáltak és ajánlják őket.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma Delícia tésztagép mert kedvező ár 12 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyhai darálók.

Reviews Tescoma Delícia tésztagép
Termék felülvizsgálata Tescoma Delícia tésztagép

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma Delícia tésztagép -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma Delícia tésztagép és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma Delícia tésztagép Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma Delícia tésztagép és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028476644
- a termék kategóriában van Konyhai darálók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma Delícia tésztagép Konyhai darálók
12 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyhai darálók Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma Delícia tésztagép) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028476644 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyhai darálók - További termékek megtekintése