Vélemények Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm és termékinformációk

Terméknév: Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm Tapadásmentes felületű serpenyők Tescoma

Termékleírás: Csúcsminőségű serpenyő elsőosztályú tapadásmentes felülettel és polírozott, természetes kő jelleggel, masszív és ergonomikus kialakítású fogantyúja ellenálló műanyagból készült, és kényelmes fogást biztosít. Alkalmas elektromos, gáz-, illetve kerámialapos tűzhelyre is, mosogatógépben tisztítható. 3 év jótállás.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tapadásmentes felületű serpenyők.

Reviews Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm
Termék felülvizsgálata Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028478204
- a termék kategóriában van Tapadásmentes felületű serpenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm Tapadásmentes felületű serpenyők
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
02.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tapadásmentes felületű serpenyők Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma FineStone Serpenyő 20 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028478204 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tapadásmentes felületű serpenyők - További termékek megtekintése