Vélemények Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal és termékinformációk

Terméknév: Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal Bögrék és csészék Tescoma

Termékleírás: Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal. Elsőosztályú porcelánból készült, az italok stílusos felszolgálásához ajánlott. Hőálló 200 °C-ig, használható mikrohullámú sütőben, fagyasztóban és mosogatógépben is mosható. 5 év garancia. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal
Termék felülvizsgálata Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028430202
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal Bögrék és csészék
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma GUSTITO presszó kávés csésze aljjal) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028430202 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése