Vélemények Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével és termékinformációk

Terméknév: Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével Egyéb konyhai segédeszközök Tescoma

Termékleírás: A HANDY spirálvágóval háromféle zöldség- és gyümölcsdíszítő spirált készíthet  gyorsan és könnyen. Remek a vékony spirálok, spagetti formk és  szeletek készítésére például burgonyából, cukkininből, uborkából, répából, almából, körtéből stb.A spirálvágó segítségével könnyen és gyorsan sok egészséges ételt készíthet. A kedvencek közé tartozik a burgonyaspirálok, cukkini spagetti, vagy gyümölcs és zöldségspirál saláták.A HANDY spirálvágót 3 éles vágóbetét pengétvel forgalmazzuk amivel 2 x 3 mm-es, 3 x 6 mm-es és 1,5 mm vastag spirálokat készíthet. Használat közben tapadókorongok rögzítik a konyhapulthoz.Előnyök: az épp nem használt pengék praktikus módon a készülékház oldalán található tárolóba tárolhatja a spirálvágó jól tárolható ellenálló műanyagból készült a pengék elsőosztályú nemes acélból készültek a tapadókorongokkal ellátott készülékházon kívül minden része mosogatógépben mosható garancia 3 év... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével mert kedvező ár 12 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb konyhai segédeszközök.

Reviews Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével
Termék felülvizsgálata Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028491906
- a termék kategóriában van Egyéb konyhai segédeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével Egyéb konyhai segédeszközök
12 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb konyhai segédeszközök Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma Handy spirálvágó 3 pengével) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028491906 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.