Vélemények Tescoma HANDY univerzális őrölő és termékinformációk

Terméknév: Tescoma HANDY univerzális őrölő Konyhai darálók Tescoma

Termékleírás: Tescoma daráló tökéletesen alkalmas az élelmiszerek egyszerű és gyors darálására valamint szeletelésére. Univerzális, 4 reszelődobbal rendelkezik például zsemlemorzsa készítésére, finom és durva zőldségreszelésre valamint szeletelésre, julienne típusú zöldcségcsíkok készítésére, gyümölcsök, dió, csokoládé, sajtok reszelésére. Magas ellenállású, hőkezelt műanyagból készült, a reszelődob alapanyaga pedig rozsdamentes acél. Praktikus nyomólemezzel van ellátva a biztonságos használat érdekében, gyorsan és stabilan rögzíthető a munkafelületekhez hatrékony vákuumos tapadókorongjának köszönhetően. Méretei: 25 x 13 cm, a reszelődob átmérője 8 x 11 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma HANDY univerzális őrölő mert kedvező ár 13 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyhai darálók.

Reviews Tescoma HANDY univerzális őrölő
Termék felülvizsgálata Tescoma HANDY univerzális őrölő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma HANDY univerzális őrölő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma HANDY univerzális őrölő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma HANDY univerzális őrölő Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma HANDY univerzális őrölő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028449051
- a termék kategóriában van Konyhai darálók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma HANDY univerzális őrölő Konyhai darálók
13 545 Ft
Az áruk elérhetősége
02.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyhai darálók Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma HANDY univerzális őrölő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028449051 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyhai darálók - További termékek megtekintése