Vélemények Tescoma Precioso baromfivágó olló és termékinformációk

Terméknév: Tescoma Precioso baromfivágó olló Ollók Tescoma

Termékleírás: A baromfivágó ollóval könnyen és gyorsan feldarabolja a baromfit a vékony bőrtől kezdve a vastagabb csontokig. A Precioso olló tökéletessége a penge megfelelő formájában, vastagságában és speciális élezésében rejlik.A penge recézett élkialakításával könnyen elvágja a nyers baromfibőrt, feldarabolja a nyers, fagyasztott, vagy megfőzött, megült baromfihúst. Előnyei: ergonomikus markolat kényelmes markolat, ami nagy felületet biztosít az ujjaknak a nyomáshoz kiváló minőségű, rozsdamentesacélból készül a markolat speciális csúszásgátló műanyagból 5 év garancia... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma Precioso baromfivágó olló mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ollók.

Reviews Tescoma Precioso baromfivágó olló
Termék felülvizsgálata Tescoma Precioso baromfivágó olló

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma Precioso baromfivágó olló -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma Precioso baromfivágó olló és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma Precioso baromfivágó olló Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma Precioso baromfivágó olló és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028493924
- a termék kategóriában van Ollók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma Precioso baromfivágó olló Ollók
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Ollók Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma Precioso baromfivágó olló) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028493924 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.