Vélemények Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló és termékinformációk

Terméknév: Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló Elektromos darálók Tescoma

Termékleírás: A Tescoma PRESIDENT elektromos daráló tökéletes választás a bors, a só, a szárított kakukkfű, a rozmaring, és még megannyi fűszer friss őrléséhez. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és időtálló műanyagból. A daráló egy elsőrangú kerámia őrlő mechanizmussal lett ellátva. Az őrlési finomság is állítható. A daráló belsejében működő motor megbízható. Kupakkal a megdarálatlanul maradt fűszerek ellen. Befogadóképessége 20 grammnyi fűszer. A daráló 4 darab AA 1,5 V-os ceruzaelemmel működtethető (nem a csomag tartozéka). A felhasználói útmutató a csomag belsejében található. 5 év garancia.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Elektromos darálók.

Reviews Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló
Termék felülvizsgálata Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028445114
- a termék kategóriában van Elektromos darálók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló Elektromos darálók
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Elektromos darálók Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma PRESIDENT elektromos só- és/vagy borsdaráló) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028445114 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Elektromos darálók - További termékek megtekintése