Vélemények Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel és termékinformációk

Terméknév: Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel Sonkafőző edények Tescoma

Termékleírás:  A Tescoma sonka készítő hőmérővel kiegészítve kiváló segítség a házi sonka készítéséhez. A tartozék hőmérő révén percről percre, könnyedén figyelemmel követheti és szabályozhatja a sonka főzővizének hőmérsékletét. Anyaga hőálló műanyag és szilikon. A tartozékként csomagolt hőmérő anyaga viszont rozsdamentes acél. Odafigyeléssel fél adagot is készíthetünk. A sonka készítő gépet bátran moshatja mosogatógépben, míg a hőmérőt nem.A sonkakészítés pontos leírását megtalálja a doboz belsejében! 3 év garancia.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel mert kedvező ár 6 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sonkafőző edények.

Reviews Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel
Termék felülvizsgálata Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028449600
- a termék kategóriában van Sonkafőző edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel Sonkafőző edények
6 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Sonkafőző edények Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma PRESTO sonka készítő hőmérővel) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028449600 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sonkafőző edények - További termékek megtekintése