Vélemények Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér és termékinformációk

Terméknév: Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér Fűszertartók Tescoma

Termékleírás: Luxus készlet mellyel a fűszereit a konyhapulton, a konyhaszekrényben, vagy akár az étkező asztalon is tárolhatja. A fűszerek így áttekinthetőbbek lesznek ráadásul az állvány nagy fogantyújának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető. A fűszertartó edények univerzálisak, mivel a csomagolás 8 darab fedővel a darált fűszerekre, és 8 darab pótfedővel az egész fűszerekre tartalmaz. Ellenálló üvegből és minőségi műanyagból készült. Az üvegedények, fedők és a műanyag betét is alkalmas a mosógépben való tisztításra. Az állvány nedves törlőkendővel törölje le. Garancia 3 év.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér mert kedvező ár 5 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fűszertartók.

Reviews Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér
Termék felülvizsgálata Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028474831
- a termék kategóriában van Fűszertartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér Fűszertartók
5 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fűszertartók Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma SEASON 8db-os fűszertartó állvánnyal, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028474831 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fűszertartók - További termékek megtekintése