Vélemények Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet és termékinformációk

Terméknév: Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet Rozsdamentes acél edények Tescoma

Termékleírás: Rozsdamentes acél konyhai edény egyedülálló fedéllel, amellyel a főzés valódi öröm. A fedél rugalmas szilikon széllel rendelkezik, amelyben elhelyezhető a merőkanál, habverő, kanál, főzőkanál, stb. A SmartCOVER edényben történő főzés egyszerre több gonddal is kevesebbet jelent: nincs szükség plusz tálra vagy állványra az eszközök tárolásához az alkalmazott eszközök mindig kéznél vannak, közvetlenül az edényben tárolva nem kell feleslegesen letisztítania a konyhapultot, amely bepiszkolódna a lerakott eszközöktől az ételek, pl. levesek vagy mártások nem hűlnek ki a tálalás során Előnyei: ·        A fedél a rugalmas peremében nyílásokkal rendelkezik az ételek kényelmes leszűréséhez ·        Az edények belsejében mérőskála található ·        Masszív szendvics alj, amely indukciós tűzhelyeken is használható ·        Első osztályú, rozsdamentes acélból és tartós műanyagból készül ·        Az üvegfedél rugalmas szilikon peremmel rendelkezik ·        Garancia: 5 év A készlet tartalma: -      1x fazék fedővel: átmérő 20 cm, térfogat 4,0 l -      1x lábas fedővel: átmérő 18 cm, térfogat 2,0 l -      1x lábas fedővel: átmérő 20 cm, térfogat 3,0 l -      1x nyeles lábas fedővel: átmérő 16 cm, térfogat 1,5 l ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet mert kedvező ár 43 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél edények.

Reviews Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet
Termék felülvizsgálata Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 43 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028493900
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet Rozsdamentes acél edények
43 145 Ft
Az áruk elérhetősége
03.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél edények Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma SmartCOVER 8 darabos édeny készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028493900 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél edények - További termékek megtekintése