Vélemények Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l és termékinformációk

Terméknév: Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l Rozsdamentes acél edények Tescoma

Termékleírás:  Tescoma ULTIMA fazék fedővel, 7 literes űrtartalom. Luxus Tescoma Ultima termékcsalád forradalmi páraregulációs és szűrőrendszerrel. Egyedülálló üvegnerez fedője 3 funkcióval rendelkezik: 1. PÁRAREGULÁCIÓS NYÍLÁS NÉLKÜL a gyors forrás érdekében valamint az ételek gyors és energiatakarékos felmelegítésre 2. KIS PÁRAREGULÁCIÓS NYÍLÁSSAL a kényelmes főzés érdekében valamint apróra vágott zöldségek szűréséhez 3. NAGY SZŰRŐNYÍLÁSSAL burgonya, tészta leszűrésére, valamint az intenzív főzéshez A fedő praktikus vájatba illeszkedésének köszönhetően, a pára mindig visszafolyik az edénybe. Meglehetősen erős aljal van ellátva, valamint mérőskálával az egyszerű folyadékméréshez, fogantyúi ellenálló műanyagból készültek. Elsőosztályú rozsdamentes 18/10 acélból készült. 5 év jótállás. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l mert kedvező ár 19 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél edények.

Reviews Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l
Termék felülvizsgálata Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028454703
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l Rozsdamentes acél edények
19 695 Ft
Az áruk elérhetősége
03.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél edények Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma ULTIMA fazék fedővel7 l, 7 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028454703 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél edények - További termékek megtekintése