Vélemények Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db és termékinformációk

Terméknév: Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db Klasszikus poharak Tescoma

Termékleírás:  Tescoma VERA pohár, 350 ml űrtartalom. Elegáns pohár italai stílusos felszolgálásához. Ellenálló, átlátszó üvegből készült, mosogatógépben tisztítható. Méretei magasság 14 cm . 3 év jótállás. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db mert kedvező ár 2 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Klasszikus poharak.

Reviews Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db
Termék felülvizsgálata Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN
- a termék kategóriában van Klasszikus poharak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db Klasszikus poharak
2 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Klasszikus poharak Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma VERA pohár 350 ml, 6 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Klasszikus poharak - További termékek megtekintése