Vélemények Tescoma VIVA 10 db-os edényszett, és termékinformációk

Terméknév: Tescoma VIVA 10 db-os edényszett, Rozsdamentes acél edények Tescoma

Termékleírás: Edényszett, amelyek fedele üvegből és rozsdamentes acélból készült, masszív vízálló fogantyúkkal, három rétegű szendvicstalppal és belső oldalán mérték jelöléssel. Az edényszett kivánló minőségű rozsdamentes 18/10 acélból készült és alkalmas az összes típusú tűzhelyhez – gáz, elektromos, kerámia és indukciós. Az edényszetthez kiterjesztett 5 éves garanciacia jár. A szett tartalmaz: fazék fedővel: méret 6 l, átmérő 24 cm lábas fedővel: méret 3 l, átmérő 20 cm lábas fedővel: méret 2,5 l, átmérő 18 cm lábas fedővel: méret 1,5 l, átmérő 16 cm nyeles lábas fedővel: méret 1 l, átmérő 14 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tescoma VIVA 10 db-os edényszett, mert kedvező ár 49 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél edények.

Reviews Tescoma VIVA 10 db-os edényszett,
Termék felülvizsgálata Tescoma VIVA 10 db-os edényszett,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tescoma VIVA 10 db-os edényszett, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Tescoma vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tescoma VIVA 10 db-os edényszett, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tescoma VIVA 10 db-os edényszett, Tescoma

További termékképek, részletesebb leírások Tescoma VIVA 10 db-os edényszett, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Tescoma, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 49 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Tescoma
- code EAN 8595028484083
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tescoma VIVA 10 db-os edényszett,  Rozsdamentes acél edények
49 195 Ft
Az áruk elérhetősége
02.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél edények Tescoma

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tescoma VIVA 10 db-os edényszett, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Tescoma), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595028484083 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél edények - További termékek megtekintése