Vélemények Tésztakészítő és termékinformációk

Terméknév: Tésztakészítő Konyhai darálók Orion

Termékleírás: Egy igazi háziasszony konyhájából nem hiányozhat a tésztakészítő. A tésztakészítő kézi erőt igényel, hogy kinyújthassa a tésztát. A tészta vastagsága a 6 megadott típusból választható ki. A szélessége nem haladhatja meg a 15 cm-t. Az így kinyújtott tésztát ízlés szerint vághatjuk keskenyebbre vagy szélesebbre. A tésztaszálak szélessége is szabályozható 2-6,5 mm között (tészta, spagetti).... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tésztakészítő mert kedvező ár 5 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyhai darálók.

Reviews Tésztakészítő
Termék felülvizsgálata Tésztakészítő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tésztakészítő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tésztakészítő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tésztakészítő Orion

További termékképek, részletesebb leírások Tésztakészítő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 6923592211774
- a termék kategóriában van Konyhai darálók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tésztakészítő Konyhai darálók
5 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyhai darálók Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tésztakészítő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 6923592211774 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyhai darálók - További termékek megtekintése