Vélemények The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens és termékinformációk

Terméknév: The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens Magasszárú trekking cipő The North Face

Termékleírás: The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens These The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes feature a lace up fastening, padded ankle collar, padded tongue, cushioned insole and thick midsole plus a textured Vibram grip sole for improved traction on a variety of surfaces. The boots have a textile upper with overlays, Gore-Tex technology that provides waterproof protection and are completed with The North Face branding. > Ladies walking shoes > Lace up fastening > Padded ankle collar > Padded tongue > Cushioned insole > Thick midsole > Textured grip sole > Vibram technology > Gore-Tex technology > Waterproof > Breathable > The North Face branding > Upper: textile/synthetic, inner: textile, sole: synthetic > Wipe clean only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens mert kedvező ár 45 826 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Magasszárú trekking cipő.

Reviews The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens
Termék felülvizsgálata The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából The North Face vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens The North Face

További termékképek, részletesebb leírások The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu The North Face, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 45 826 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó The North Face
- code EAN 2183051032805
- a termék kategóriában van Magasszárú trekking cipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens Magasszárú trekking cipő
45 826 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Magasszárú trekking cipő The North Face

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (The North Face Hedgehog GTX Mid Walking Shoes Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (The North Face), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2183051032805 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Magasszárú trekking cipő - További termékek megtekintése