Vélemények Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó és termékinformációk

Terméknév: Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó Gyermek ágyneműhuzat BedTex

Termékleírás: Az Animal Planet pamut ágyneműhuzat a kis gyerekek és állatbarátok kedvencei közé tartozik. Az ágyneműhuzat kétoldalú és 100-% pamutból készült. Mosását hátoldalán, finom és színes anyagorka használt mosószerekkel ajánljuk.A készlet tartalma: 1 db párnahuzat, 70 x 80 cm 1 db paplanhuzat, 160 x 200 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek ágyneműhuzat.

Reviews Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó
Termék felülvizsgálata Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából BedTex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó BedTex

További termékképek, részletesebb leírások Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu BedTex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó BedTex
- code EAN 5902022948252
- a termék kategóriában van Gyermek ágyneműhuzat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó Gyermek ágyneműhuzat
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek ágyneműhuzat BedTex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tip Trade Animal Planet pamut ágyneműhuzat Csikó) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (BedTex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5902022948252 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek ágyneműhuzat - További termékek megtekintése