Vélemények Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm Gyermek kispárnák

Termékleírás: Párnahuzat a közkedvelt Asterix és Obelix figurák motívumával. Hagyja, hogy a római kori álmok Önt is magukkal ragadják Galliába és kalandozzon lakóival együtt. Ezt a mesét minden generáció kedveli, így a kicsik és a nagyok is megszeretik. Mosását hátoldalán, finom és színes anyagorka használt mosószerekkel ajánljuk.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm mert kedvező ár 1 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kispárnák.

Reviews Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm
Termék felülvizsgálata Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm

További termékképek, részletesebb leírások Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5902022947170
- a termék kategóriában van Gyermek kispárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm Gyermek kispárnák
1 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek kispárnák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tip Trade Asterix és Obelix kispárna, 40 x 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5902022947170 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kispárnák - További termékek megtekintése