Vélemények TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm és termékinformációk

Terméknév: TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm Fürdőlepedők

Termékleírás: A Fresh Feeling strandtörölközővel kellemes lesz a pihenés bárhol a víznél. A törölköző nem csak a strandon, hanem a medencénél, otthon a fürdőszobában, vagy a szaunában is hasznos lesz.  Kényeztesse magát a kellemes anyagával, és élvezze a kényelmes pihenést.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdőlepedők.

Reviews TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm
Termék felülvizsgálata TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm

További termékképek, részletesebb leírások TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5412416195167
- a termék kategóriában van Fürdőlepedők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm Fürdőlepedők
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fürdőlepedők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (TipTrade Fresh Feeling strandtörölköző türkisz, 90 x 170 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5412416195167 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdőlepedők - További termékek megtekintése