Vélemények Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE és termékinformációk

Terméknév: Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE Blúz Top Secret

Termékleírás: Material: 100% VISCOSE... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE mert kedvező ár 6 641 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Blúz.

Reviews Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE
Termék felülvizsgálata Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Top Secret vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE Top Secret

További termékképek, részletesebb leírások Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Top Secret, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 641 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Top Secret
- code EAN 5900018392249
- a termék kategóriában van Blúz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE Blúz
6 641 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Blúz Top Secret

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Top Secret LADY'S BLOUSE SHORT SLEEVE) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Top Secret), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5900018392249 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Blúz - További termékek megtekintése