Vélemények Topway Ladies Snug Boots és termékinformációk

Terméknév: Topway Ladies Snug Boots Hótaposó Topway

Termékleírás: Topway Ladies Snug Boots These Topway Ladies Snug Boots have been crafted with a faux fur lining which helps keep your feet warm, whilst the textured rubber outsole provides great traction and the tie fastening at the back of the heel provides a secure fit. > Ladies Boots > Tue fastening > Faux fur lining > Textured rubber outsole > Faux diamond detailing > Soft feel > Upper/Lining: Textile, Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Topway Ladies Snug Boots mert kedvező ár 7 620 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Hótaposó.

Reviews Topway Ladies Snug Boots
Termék felülvizsgálata Topway Ladies Snug Boots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Topway Ladies Snug Boots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Topway vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Topway Ladies Snug Boots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Topway Ladies Snug Boots Topway

További termékképek, részletesebb leírások Topway Ladies Snug Boots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Topway, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 620 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Topway
- code EAN 2239048022608
- a termék kategóriában van Hótaposó


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Topway Ladies Snug Boots Hótaposó
7 620 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Hótaposó Topway

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Topway Ladies Snug Boots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Topway), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2239048022608 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Hótaposó - További termékek megtekintése