Vélemények Toro Levendula bögre, 320 ml és termékinformációk

Terméknév: Toro Levendula bögre, 320 ml Bögrék és csészék Toro

Termékleírás:  Kerámia bögre levendulaszárakkal, fa struktúrájú világosszürke alapon. Gyönyörű bögre minden romantikus lélek és a francia vidék szerelmesei számára. Ideális bögreméret minden kedvenc ital elkészítéséhez. Mosogatógépben is mosható, azonban a telített színek megtartása érdekében inkább a kézi mosást ajánljuk. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Toro Levendula bögre, 320 ml mert kedvező ár 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Toro Levendula bögre, 320 ml
Termék felülvizsgálata Toro Levendula bögre, 320 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Toro Levendula bögre, 320 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Toro vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Toro Levendula bögre, 320 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Toro Levendula bögre, 320 ml Toro

További termékképek, részletesebb leírások Toro Levendula bögre, 320 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Toro, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Toro
- code EAN 8591177080527
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Toro Levendula bögre, 320 ml Bögrék és csészék
845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Toro

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Toro Levendula bögre, 320 ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Toro), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591177080527 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése