Vélemények Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm, és termékinformációk

Terméknév: Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm, Apró fürdőszobai kellékek

Termékleírás: A Tower praktikus szervező átláthatóan tárolja kozmetikai tamponjait úgy, hogy mindig kéznél legyenek. Vége a segédeszközök hosszadalmas keresgélésének. Kényeztesse magát így a kényelmes reggelekkel és a gondtalan társaságba való készülődéssel. A szervező teljes magassága a fedéllel együtt 20 cm, a tamponok elraktározására szolgáló tér - magassága fedél nélkül - 16 cm. A szervező átmérője 7 cm.   ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm, mert kedvező ár 1 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Apró fürdőszobai kellékek.

Reviews Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm,
Termék felülvizsgálata Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm,

További termékképek, részletesebb leírások Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8718158907707
- a termék kategóriában van Apró fürdőszobai kellékek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm,  Apró fürdőszobai kellékek
1 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Apró fürdőszobai kellékek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Tower kozmetikai szervező, 7 x 20 cm, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8718158907707 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Apró fürdőszobai kellékek - További termékek megtekintése